Hirdetés

Will Smith egy új videóban kért bocsánatot az Oscar pofonért, egy fontos kérdést is megválaszolt

|

Nem ez Will Smith első bocsánatkérése, de most sokkal nyitottabban kommunikált az esetről.

Hirdetés

Az idei Oscar-díjátadó nagyot szólt, de nem feltétlenül a legjobb okok miatt. Chris Rock, a show idei vezetője elejtett egy kellemetlen poént Will Smith feleségével, Jada Pinkett Smith-szel kapcsolatban, aminek eredményeképp a színész fellépett a színpadra és képen törölte Rockot.

Az események hatalmas felfordulást okoztak, a humor határai és a fizikai agresszió dilemmájában mindenkinek akadt véleménye (ahogy ez már ilyenkor lenni szokott), és nyilván a kettős mérce is megmutatta magát egy régi videó formájában, ahol Smith pont azon poénkodik, amin most kiakadt. A színész később bocsánatot kért a dologért, ez nyilván nem volt elég ahhoz, hogy rendbe tegye a renoméját.

Hirdetés

Smith ezúttal egy komolyabb és hosszabb videót tett közzé, amiben újra bocsánatot kért Chris Rocktól. Elmondása szerint a ő többször is megpróbált beszélni Rockkal, de a humorista azt válaszolta, hogy "még nem áll készen tárgyalni". Ettől függetlenül használja a sztorit a műsoraiban, és jót tett karrierjének az incidens.

Smith egyébként megválaszolta azt a sokat vitatott kérdést is, hogy Jada kérte-e meg arra, hogy avatkozzon közbe. Erre a következőt válaszolta:

"A tettem teljesen a saját döntésem volt, és sem a Chrisszel kapcsolatos múltamnak, sem Jadának nem volt erre semmilyen ráhatása."

Itt megtekinthető a videó:

Ti mit gondoltok? Ezzel már lezárható ez a sztori? Vagy régen le kellett volna zárni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)