Hirdetés

Will Smith és Chris Rock kibékültek, legalábbis Puff Daddy szerint

|

Úgy tűnik, hogy Will Smith és Chris Rock elég gyorsan elásták a csatabárdot.

Hirdetés

Emlékezetesre sikerült az Oscar-díj 2022-es átadója, noha ez nem a szervezőknek volt köszönhető - bár egyesek szerint megrendezett volt az egész balhé, de valljuk be, a gála megrendezői sokszorosan bizonyították már, hogy nem ennyire kreatívak. 

Ha esetleg még nem futottatok bele a hírekbe, és nem láttátok a reggel óta záporozó mémek valamelyikét, akkor gyorsan összefoglaljuk a dolgot: Will Smith lekevert egy istentelenül nagy pofont (a szakzsargon szerint csicskalángost) Chris Rocknak azért, mert a humorista a színész feleségén, Jada Pinkett Smithen viccelődött. Egészen pontosan Jada kopaszságával poénkodott Chris Rock, ez azonban a színésznő esetén nem valamiféle divathóbort, egy betegség miatt hullott ki a haja.

Hirdetés

Chris Rock végül nem tett feljelentést (erre az elkövetkező hat hónapban bármikor lehetősége lesz még), és úgy néz ki, hogy elég gyorsan elsimultak az ellentétek. Puff Daddy ugyanis arról számolt be a Page Sixnek, hogy rendeződött a dolog, vége van az ellentétnek, most már újra szereti egymást Smith és Rock, sőt egyenesen testvérek. "It's all love. They're brothers." - fogalmazott Daddy.

Will Smith egyébként aranyszoborral térhetett haza a gáláról, a Richard királyban nyújtott alakítását díjazták, köszönőbeszédében viszont csak az Akadémiától kért bocsánatot a történtek miatt, Rocktól nem - persze ezt később a színfalak mögött személyesen akár meg is tehette. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)