Hirdetés

Függetlenség napja 2 - szóval miért is maradt ki Will Smith?

|

Egyelőre nem tudjuk, milyen lesz a Fügetlenség napja 2 Steven Hiller karaktere nélkül, de az biztos, hogy Will Smith sem igazán örült annak, hogy kimaradt a földönkívülis mozi folytatásából.

Hirdetés

Bár Will Smith végül kimarad a Függetlenség napja 2-ből, ettől még unatkozni nem fog a színész. Manapság például Concussion című filmjével kapcsolatban kereste meg a Yahoo egy hosszabb interjúra, amelyben az amerikai focisták a játékhoz kapcsolódó sérüléseket taglalják, de szóba került az alien invázió folytatása is.

Smith elmondta, gyermekkorában ő maga is hatalmas rajongója volt az amerikai focinak (elmondása szerint Philadelphia Eagles-fanatikus volt), de a játék szépsége ellenére is elborzasztotta, mekkora veszélyeket rejt a sportág a játékosok számára, akik még sokkal a visszavonulás után is szenvedhetnek a sorozatos agyrázkódások káros hatásaitól. Véglegesen ezúttal sem erősítette meg, jön-e a már korábban meglebegtetett két új Bad Boys-film, viszont az Independence Day: Resurgence-ről mesélt egy kicsit. Mint kiderült, nem igazán ért rá a forgatás idején.

"Épp a Suicide Squad-on dolgoztam akkoriban (...) Rolanddal [Emmerich, a Függetlenség napja 2 rendezője] beszéltünk is a szerepről. A trailer nagyon jól néz ki. Könnyes szemmel nézem majd meg a filmet, amikor megjelenik ... pocsék érzés volt, mikor megtudtam, hogy a karakterem meghalt" - utalt a film készítőinek Hiller hiányára adott magyarázatára. Hogy Smith miért nem tért vissza, egyelőre kérdéses: bizonyos beszámolók szerint a Fox nem akarta kifizetni a színész 50 millió dolláros gázsiját a két új Függetlenség napja-filmre, Emmerich szerint viszont más a helyzet. A rendező elmondása szerint Smith nem szeretett volna sem egy újabb folytatásban szerepelni, sem egy újabb sci-fit elvállalni, amiben egy apa-fia páros része. Úgy tűnik, A Föld után bukása tényleg arra késztette Will Smith-t, hogy kicsit átgondolja a karrierjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)