Hirdetés

Will Smith lekevert egy pofont Chris Rocknak az Oscar-díjátadón

|

A humorista egy ízléstelen poénnal vívta ki, hogy Will Smith felálljon, odasétáljon hozzá, majd megüsse a díjátadó színpadán.

Hirdetés

Olyan világot élünk, amiben sok mindennel kockázatos viccelni, sokkal kevesebb dolog fér ma bele, mint régen. Chris Rock poénját viszont már valószínűleg évekkel ezelőtt sem tolerálta volna senki. 

A humorista az Oscar-díjátadó színpadán állva, miközben a legjobb dokumentumfilmnek járó díjat konferálta fel, többekkel csipkelődött, de rosszul ítélte meg, mit lehet és mit nem. Mikor Will Smith-hez és feleségéhez, Jada Pinkett Smith-hez fordult, elsütött egy poént: azt mondta, "alig várom, hogy lássalak a G. I. Jane 2-ben!", utalva a hölgy kopaszságára, amit egy betegség okozott nála.

Hirdetés

Will Smith először kuncogott, de miután látta, hogy feleségének mennyire nem esett jól a beszólás, felállt, odasétált Chris Rockhoz, majd pofán vágta. Ezt követően lement, és, bár a szervezők az amerikai közvetítésnél elvették a hangot, a szájáról le lehetett olvasni, hogy azt kiáltja:

"Ne vedd a feleségem nevét a kibaszott szádra."

A japán közvetítésben ez tisztán hallható:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Később Smith megkapta a legjobb férfi főszereplő díját, és egyúttal elnézést kért az akadémiától, a többi jelölttől - de Rocktól nem. A Los Angeles-i rendőrség azt mondta, a humorista nem kívánt vádat emelni, de ha később megtenné, állnak rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)