Hirdetés

Will Smith lemondott az akadémiai posztjáról, a Bad Boys 4 forgatása is szünetel

|

Az Oscar-díjátadón történt incidenst követően a színész nem várta meg az Akadémia ítéletét, teljes felelősséget vállalt a történtekért.

Hirdetés

Az idei Oscar-gála egyik díjazása sem volt annyira meglepő, mint az a pillanat, amikor Will Smith felsétált a színpadra és egy pofont adott Chris Rocknak, miután a komikus egy nem túl jól megválasztott poént sütött el a feleségre hajával kapcsolatban.

Ha minden igaz, a két színész azóta már rendezte egymás között a nézeteltérést, de Smith ettől függetlenül nem szeretné kikerülni a felelősséget és határozott lépést tett még azelőtt, hogy a Filmakadémia bizottsága döntött volna a sorsáról.

Hirdetés

Will Smith most bejelentette, hogy hivatalosan is kilép az Akadémiából, valamint kiadott egy közleményt is, amelyben kifejtette, hogy meglátása szerint a cselekedetei elvonták a figyelmet azokról, akikről az Oscar-gála valójában szól:

"A tetteim a 94. Oscar-gálán sokkolóak, fájdalmasak és megbocsáthatatlanok voltak. Szeretném, ha a figyelem újra azokra irányulna, akik megérdemlik azt az eredményeikért, és ha az Akadémia folytathatná azt a rendkívüli munkát, amellyel támogatja a kreativitást és a filmművészetet. Ezennel lemondok az Akadémiai tagságomról és elfogadok minden további következményt, amit a bizottság szükségesnek lát."

Nem ez lett az incidens egyetlen következménye, ugyanis a The Hollywood Reporter jelentése szerint a jelenleg készülő Bad Boys 4 forgatása is szünetel, ha minden igaz akkor kifejezetten a gálán történetek következtében.

Most, hogy az ügy végre nagyjából rendeződni látszik, valószínűleg folytatódhatnak a munkálatok, de nem lepődnénk meg, ha a végleges film egy kicsit később kerülne a mozikba a tervezettnél.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)