Hirdetés

Will Smith pofozkodás után bökdöséssel próbál visszatérni a közösségi médiára

|

Will Smith furcsa eszközökkel igyekszik illusztrálni szorult helyzetét.

Hirdetés

Will Smith nagyrészt elkerülte a közösségi médiát az Oscar-gála utáni hetekben. A meglepő pofonosztás (és az azt követő szoborátvétel) után a színész néhány bocsánatkérő nyilatkozatot leszámítva nagyrészt csendben várta a visszatérés megfelelő pillanatát. Meg kellett várni, hogy kicsit elüljön a botrány, lemondott akadémiai posztjáról, és a Bad Boys 4 forgatása is parkolópályára került egy ideig az incidens miatt.

Az elmúlt napokban azért megpróbálta visszadugni a kislábujját az Instagram mocsarába, és ehhez egy nagyon fura gorillás videót használt fel, hogy szimpátiát ébresszen rajongóiban (vagy éppen azokban, akik erősen elítélték tettét). 

Hirdetés

A poszt azt próbálja illusztrálni, ahogy Will vissza próbálja küzdeni magát a közösségi média kegyeibe, de az bizony nem könnyű feladat.

Az alapvetően humorosnak szánt posztra egyébként rengeteg pozitív válasz érkezett. Will követői láthatóan várják vissza, és talán már elég idő telt el az Oscar fiaskó óta, hogy mindenki túllépjen a történteken. Annyi biztos, hogy Chris Rock nem szégyenlősködik az eset felhasználásával a stand-up estjei során.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)