Hirdetés

Will Smith pofozkodása miatt különleges intézkedést vezetnek be az Oscar-díjátadón

|

A tavalyi gálán nem számítottak hasonló incidensre, idén viszont már esélyt sem akarnak adni a botránynak.

Hirdetés

A 2022-es Oscar-díjátadót a legemlékezetesebb gálák között fogják emlegetni amíg világ a világ, ennek az oka azonban nem az, hogy annyira lenyűgöző produkciók sorakoztak volna a díjzatottak között, hanem az, hogy Will Smith magából kikelve egyszerűen felpofozta a feleségén poénkodó műsorvezetőt, Chris Rockot.

A jelenetből persze óriási botrány kerekedett, aminek következtében Will Smith egyrészt lemondott az akadémiai tagságáról, másrészt komoly büntetést is kapott az Amerikai Filmakadémiától, majd többször is bocsánatot kért a kollégájától. Aki esetleg tavaly lemaradt volna a jelenetről - mármint a pofonról - az alábbi videón megtekintheti.

Az idei Oscar-gálára március 13-án kerül sor, a Variety pedig nemrég arról számolt be, hogy a Filmakadémia vezérigazgatója szerint idén komoly biztonsági intézkedésekkel próbálják elejét venni, hogy hasonló incidens következzen be.

Hirdetés

Bill Kramer ugyanis a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy úgynevezett kríziscsapatot állítanak szolgálatba a gála idejére, amelynek a feladata, hogy bármilyen váratlan esemény esetén időben tudjanak reagálni.

"Ilyesmit nem csináltunk korábban, most azonban többféle eshetőségre is felkészültünk. Azt reméljük, hogy ennek köszönhetően bármire készen állunk, akkor is, ha most még nem is számítanánk rá"

- mondta Kramer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Filmakadémia korábban elismerte, hogy felkészületlenül érte őket Will Smith akciója, Will Packer, a gálaest producere pedig azt hitte, hogy megrendezett jelenetről van szó.

A 2023-as Oscar-gála nagy esélyesének egyébként a Michelle Yeoh és Jamie Lee Curtis főszereplésével forgatott Minden, mindenhol, mindenkor című szürreális sci-fi számít, amely összesen 11 jelölést gyűjtött be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)