Hirdetés

Will Smith rabszolgaszerepben tér visssza az Oscar-díjas pofonja után

|

Az Apple TV+ karolta fel a megtörtént események alapján készült produkciót.

Hirdetés

Az idei Oscar-gálának Will Smith mennybemeneteléről kellett volna szólnia, ugyanis az 54 éves színésznek ítélte az Amerikai Filmakadémia a legjobb férfi főszereplőnek járó arany szobrocskát a Richard királyban nyújtott alakításáért. A ceremóniát azonban beárnyékolta, hogy Smith felpofozta Chris Rockot, az esemény házigazdáját, miután a humorista elsütött egy tréfát Jada Pinkett Smith rovására.

A botrányt követően a friss Oscar-díjas színészt keményen megbüntették, tíz évre kitiltották az Oscar-gálákról, valamint a Filmakadémia összes rendezvényéről. Akár a karrierje is derékba törhetett volna, de egyelőre úgy tűnik, hogy Smith-nek lesz rá módja, hogy visszanyerje Hollywood kegyeit.

Hirdetés

Fontos döntést hozott ugyanis az Apple TV+ streaming szolgáltató, amely végül nem kukázta a már leforgatott Emancipation című történelmi filmet, hanem inkább annak bemutatása mellett tette le a garast. Az Antoine Fuqua rendezésében megelevenedő történet egy rabszolgáról, bizonyos Gordonról szól (akit sokan megkorbácsolt Pete-ként ismertek), aki megszökik egy georgiai ültetvényről, miután kis híján halálra verik. Nagy viszontagságok árán sikerül eljutnia az Unió területére, ahol maga is katonának áll, hogy felvegye a harcot a rabszolgaság intézményét védelmező Konföderáció ellen.

A filmet december 2-án kezdik vetíteni az amerikai mozik, de hét nappal később, december 9-étől már az Apple TV+ előfizetői is megnézhetik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)