Hirdetés

Willem Dafoe elárulta, hogy visszatérne-e Zöld Manóként

|

A Pókember: Nincs hazaútban emlékezetes visszatérést hozott össze a színész, de vajon megismételné?

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút különlegességét nem az adta, hogy Doctor Strange és Pókember egy filmben szerepeltek, hanem a nosztalgiázás: egyrészt felbukkantak benne a korábbi Pókemberek, vagyis Andrew Garfield és Tobey Maguire, valamint szintén benézett pár régi gonosz, mint Doctor Octopus, Zöld Manó és a többiek. Ez a múltidézés közel 2 milliárd dollárt gyűjtött a Sony és a Marvel számára.

Adja magát a kérdés, hogy valaha viszontláthatjuk-e őket még egy filmben, például az egy rakás karaktert felvonultató, 2026-ban érkező Bosszúállók: Titkos háborúban, hiszen a multiverzumnak köszönhetően bárkit vissza lehet hozni. Egyvalakin biztosan nem fog múlni a dolog. 

Hirdetés

Willem Dafoe nagy utat járt be Zöld Manóval, hiszen a 2002-es, Sam Raimi által rendezett Pókemberben tette magáévá zseniálisan a karaktert, majd cameózott a második és harmadik részben is, de aztán a 2021-es Pókember: Nincs hazaútig nem láthattuk a hálószövő nemeziseként. Dafoe most az Inverse-nek adott interjújában reklámozta új filmjét, az Inside című thrillert, a beszélgetés során pedig szóba került Zöld Manó is, azaz hogy visszatérne-e még a karakterhez: 

"Ha minden rendben lenne, akkor persze. Úgy értem, ez egy nagyszerű szerep. Tetszett, hogy mindkét alkalommal komplex karakter volt. Húsz évvel ezelőtt és viszonylag nemrég, mindkét alkalom nagyon különböző élmény volt, de mindkettőn jól éreztem magam"."

A színész egyébként a Pókember: Nincs hazaút premierje előtt azt nyilatkozta, hogy csakis akkor vállalná el újra Zöld Manó szerepét, ha az több lenne egy szimpla cameónál. Ti örülnétek neki?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)