Hirdetés

Willem Dafoe-t a Pókember 3 forgatásán látták, a legvadabb pletykák is igazak lehetnek

|

Pókember legnagyobb ellensége annak a színésznek a megformálásában térhet vissza, akit imádnak a rajongók.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Sony-Marvel párossal egy rugóra jár az agyunk. Tegnap délelőtt beszéltük ugyanis meg Ivánnal, hogy a WandaVision legutóbbi részének csattanója kapcsán írni fog egy erősen spoileres cikket, amelyben összeszedi, mely karakterek ütnének nagyot az MCU-ban, ha régi színészek megformálásában térnének vissza egyszer

Erről a listáról természetesen nem maradhatott ki Willem Dafoe, vagyis az első Pókeber trilógia Zöld Manója sem. Mindezzel párhuzamosan pedig most arról érkeztek hírek, hogy az egyelőre még mindig cím nélkül senyvedő Pókember 3 forgatásán ott van maga Dafoe is.

Hirdetés

A jelek szerint tehát nem csak Alfred Molina tér vissza, mint Doktor Oktopusz, illetve nem kizárólag Jamie Foxx bújik ismét Electro gúnyájába, hanem Willem Dafoe-t is újra láthatjuk Zöld Manóként. Pletykákat már hallottunk arról, hogy itt lesz még Kirsten Dunst is, mint Mary Jane, és az egykori Homokember, Thomas Haden Church sem marad ki a buliból, de ennél a pontnál már tényleg azt sem tudjuk, merre kapkodjuk a fejünket, mit merjünk elhinni.

Az viszont csak nem lehet véletlen, hogy Dafoe ott sétál a forgatáson. Szerintetek tényleg újra láthatjuk őt Zöld Manóként kacagni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)