Hirdetés

William Shatner 90 éves, ünnepel az internet

|

A Kirk kapitányként híressé vált színész már vagy 7 évtizede szórakoztatja a világot, így érthető, hogy rengeteg jókívánságot kapott születésnapjára.

Hirdetés

A Star Trek rajongók világszerte megünnepelték James T. Kirk kapitány 90. születésnapját. A franchise leghíresebb karakterét alakító William Shatner 1931. március 22-én született, és a jeles alkalmat most mindenki vele ünnepelte (mármint virtuálisan, még mindig tombol egy vírus a világban).

A színész az elmúlt 70 évben számtalan karaktert alakított, de egyik sem volt annyira emlékezetes, mint a sci-fi hajót vezénylő kapitány.

Hirdetés

A szórakoztatóipar nagyjaitól az egyszerű rajongókig mindenki elárasztotta jókívánságaival Shatner Twitter oldalát. A számtalan posztból egyértelműen látszik, hogy mennyire szeretik őt még mindig a rajongók.

Shatner a közelmúltban egy Better Late Than Never című valóságshowban, és a The Big Bang Theory utolsó évadában szerepelt. A színész kevésbé aktív, mint fénykorában, de 90 évesen ez talán már olyan apróság, amit elnézhetünk egy legendának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)