Hirdetés

William Shatner, az egykori Kirk kapitány októberben tényleg kijut az űrbe

|

Kirk kapitány szolgálati ideje már régen lejárt, de William Shatner él, virul, és hamarosan tényleg meghódítja a végső határt.

Hirdetés

A TMZ jelentése szerint a 90 éves legenda, a Star Trek sorozat egykori főszereplője tényleg az űrbe mehet Jeff Bezos rakétájával. A Blue Origin csapata felviszi Shatnert a New Shepard kapszulával, aminek köszönhetően tényleg megtapasztalhatja majd milyen is az űrben lazulni.

William Shatner egyébként ezzel rekorderré válik, mivel ő lesz a legidősebb ember, aki az űrben járt. Az előző rekorder a 82 éves asztronauta, Wally Funk volt.

Hirdetés

A TMZ értesülései szerint Shatner októberben indul 15 perces útjára, amit egyébként fel is vesznek majd egy dokumentumfilm munkálatainak részeként.

Az egyelőre nem tudjuk, hogy Shatner mellett kik lesznek még a kapszulában, és azt sem, hogy a színész felveszi-e majd az eredeti Kirk kapitány szerelését. Egy picit reméljük, hogy igen, már csak azért is, hogy lássuk megőrülni a Star Trek-rajongókat.

Reméljük, hogy minden a tervek szerint alakul majd, és a kedvenc kapitányunk most először úgy mehet majd el egy kalandra, hogy semmilyen komplikáció nem merül fel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)