Hirdetés

Elkezdődhettek a Willow sorozat munkálatai

|

A klasszikus fantasy folytatásának munkálataiért felelős Jon Kasdan egy egyértelmű üzenettel adta tudtunkra, hogy valami készülőben van.

Hirdetés

A Star Wars franchise mögött álló Lucasfilm a széria befutásának hajnalán egyéb címek létrehozását is bevállalta. Ilyen volt például a Willow, mely fantasy keretek közé helyezett egy hasonló volumenű, kedves történetet varázslókkal, zsoldosokkal és gonosz királynőkkel. A Disney most látta elérkezettnek az időt, hogy újabb fejezetekkel bővítse a kalandot, a munkálatok pedig valószínűleg már el is kezdődtek. 

Hirdetés

Jon Kasdanről tudtuk, hogy ő készíti a sorozat pilot epizódját, és mivel már dolgozott a Lucasfilmnek a Solo: Egy Star Wars történet forgatókönyvén, így a stúdió valószínűleg a továbbiakban is igénybe veszi a szolgálatait. Kasdan most a Twitteren tette közzé a következő képet:

Ezen a címszereplő kissé rajzfilmes ábrázolását láthatjuk egy sapkán, a bejegyzésben pedig ez olvasható: "Az iroda nyitva". Ha ez azt jelenti, hogy elkezdődtek a munkálatok, akkor valószínűleg hamarosan több infóra is számíthatunk a produkcióról. Egyelőre nem tudni, hogy az eredeti film szereplői közül hányan térnek vissza a stábba, de az azt rendező Ron Howard korábban azt állította, hogy a címszereplőt játszó Warwick Dawis is felbukkan majd. 

Ti örültök, hogy ennyi év után folytatódik a Willow?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)