Hirdetés

Rebootot kap Witchblade

|

Újra a TV-k képernyőjén kelhet életre a Witchblade képregénysorozat, amelyhez már néhány nagyobb nevet is sikerült megszerezni.

Hirdetés

A Witchblade (magyar címén Boszorkánykard) egy képregénysorozat, melynek első számát még 1995-ben adták ki. 2001-2002 között azonos címmel egy 23 részes sorozat is készült belőle, amit a kritikusok és a nézők is szerettek, de 2002 szeptemberében a stúdió lelőtte a szériát. Ezen kívül egy Witchblade című anime is készült még 2006-ban.

Az NBC most feltámasztaná a sorozatot, a reboothoz pedig leszerződtették a Helyszínelők producerét, Carol Mendelsohnt, valamint a Vámpírnaplók két alkotóját, illetve forgatókönyvíróját, Brian Youngot és Caroline Driest.

A premier dátumát viszont egyelőre nem tűzték ki, de minden bizonnyal hallunk még a sorozat felől a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)