Hirdetés

Wolverine 3 - egy népszerű mutánshölgy is feltűnik a filmben?

|

A legújabb információk szerint elképzelhető, hogy a képregényrajongók által már jól ismert X-23 is szerepelni fog a harmadik Wolverine moziban.

Hirdetés

Egyre több információt kapunk a Wolverine 3-ról. A film forgatása elvileg még ebben a hónapban elkezdődik New Orleans városában, de a pontos kezdési dátumot még nem árulták el a készítők. Azt már egy ideje tudjuk, hogy Hugh Jackman mellett Patrick Stewart is feltűnik a filmben, legutóbb pedig a főgonoszt játszó színész kilétére derült fény. Most egy újabb karakter szereplése látszik egyre valószínűbbnek.

A film több forrás szerint is Juarez kódnév alatt fog készülni, az alkotók pedig egy eddig meg nem nevezett, de elég egyedi női szereplő dublőzét kezdték el keresni. A jelentkezőnek 21 éven felülinek kell lennie, valamint a barna hajszín és az alacsony testalkat mellett a kaukázusi, mediterrán vagy ázsiai bőrszín is elvárás. Ezen kritériumok alapján a legtöbben egyből X-23-ra gondoltak, mint potenciális új szereplő. X-23, más néven Laura Kinney először az X-Men: Evolution rajzfilmsorozatban tűnt fel 2004-ben, majd később a képregényekbe is adaptálták a mutánshölgyet. X-23 tulajdonképpen egy klón, akit Rozsomák/Farkas/Logan DNS-éből kreáltak. A neve onnan ered, hogy ő volt a program 23. és egyben legsikeresebb kísérlete. Rozsomákhoz hasonlóan ő is rendelkezik öngyógyító képessel, illetve visszahúzható adamantium karmokkal is.

Ugyancsak keresnek a Wolverine 3-hoz egy 6 és 13 év között kislányt, aki a fentiekkel megegyező haj és bőrszínnel rendelkezik. Így valószínűleg a karakter fiatal éveibe is bepillantást nyerhetünk. Ha a feltevések igaznak bizonyulnak, akkor X-23 most fog először megjelenni a filmvásznon.

Ti örülnétek, ha X-23 tényleg csatlakoznak az X-Men filmes univerzumhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)