Hirdetés

Logan - ez lesz a harmadik Wolverine mozi története?

|

Felgyorsultak az események a jövőre érkező új Rozsomák/Farkas/Logan mozi kapcsán, fontos részletek derültek ki Hugh Jackman elméletileg utolsó kalandjáról.

Hirdetés

Nemrég lelepleződött Hugh Jackman harmadik és a jelek szerint egyben utolsó különálló Wolverine filmjének címe. Nemes egyszerűséggel Logan címmel kell majd az új filmet a mozikban keresnünk jövő márciusban, de magáról a történetről eddig még igen keveset tudunk. 

Régóta él az a feltételezés, hogy az új Wolverine moziban fel fog tűnni Laura Kinney, azaz X-23. A korábbi forgatási fotókon is látható volt egy fiatal lány, és a rajongók egyből a közkedvelt mutánshölggyel párosították őt össze. A The Wrap forrásai szerint a kislány valóban egy fiatal mutáns, de egyelőre még nem tisztázott, hogy tényleg X-23-ról van-e szó. Azt mindenesetre megerősítették ugyanezek a források, hogy a sztori a jövőben, egészen pontosan 2024-ben játszódik, valamint arra is kitértek, hogy jóval sötétebb hangvételű filmet kapunk, mint a korábbi Wolverine és X-Men részek esetében. 

Az új filmben Logan megbetegszik, képességei már gyakran cserbenhagyják, bizonyos esetekben már nem is gyógyulnak meg teljesen a sérülései. James Mangold tegnap megosztott egy oldalt a forgatókönyvből, amiből kiderül, hogy Wolverine végül az italhoz fordul fájdalmai enyhítése céljából.

Mindennapjait sem a hősködés teszi már ki, ugyanis szuperhősgúnyát öltönyre cserélte, jelenleg limuzinsofőrként dolgozik. A korábbi Chrysler 300 limuzinos forgatási képek is megerősítik mindezt. 

A mutáns kislányról is elárult azért egymást a korábban említett forrás. 2024-ben drasztikusan lecsökkent a mutáns babák születése, ráadásul a kormány is elindított egy Transigen nevezetű programot, mellyel gyilkológépekké akarják alakítani a mutáns gyerekeket. Logan védencének elvileg két adamantium karma van, ezek után pedig elég furcsa, hogy nem jelenti ki végre a forrás, hogy ő bizony X-23. 

Egy mellékszereplőről is fontos információk derültek ki. Stephen Merchant ugyanis a hírek szerint Caliban szerepében túnik majd fel. Ugyanezt a karaktert Tómas Lemarquis játszotta az X-Men: Apokalipszisben, ami ugyebár a 80-as években játszódott. Az új filmben Caliban segít majd a főhősnek gondoskodni az öreg X Professzorról (Patrick Stewart), aki igencsak ramaty bőrben van, megbízhatatlanná váltak a képességei és gyakran arra sem emlékszik, kicsoda Logan.

A fentieket persze nem erősítették meg hivatalos források ezidáig, így egyelőre megmaradni teória szinten. Nektek tetszene, ha tényleg ezekből az elemekből építkezne a Logan mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)