Hirdetés

Wonder Woman 1984 - egy félkész előzetest már mutattak a Comic-Conon

|

Mi azonban sajnos egyelőre nem nézhetjük meg ezt a trailert.

Hirdetés

A DC Comics nagyot ment az idei Comic-Conon, több ütős trailert is közzétettek, ezeket mi is megmutattuk nektek. A Wonder Woman 1984 első előzetesét viszont sajnos nem tudjuk veletek megosztani, ugyanis azt csak és kizárólag a helyszínen vetítették le.

Hirdetés

Mindez annak köszönhető, hogy a filmet még jelenleg is forgatják, így a 2018-as Comic-Conon csak egy félkész anyagot mutattak meg a jelenlévőknek, a nagyközönségnek pedig majd csak a teljesen kifogástalan előzetest szeretnék prezentálni valamikor a jövőben. Pont egy évvel ezelőtt a Marvel Studios ugyanezt művelte a Bosszúállók: Végtelen háborúval, szóval nem új keletű dolog ez az elővigyázatosság. 

Ugyanakkor a helyszíni beszámolók alapján azért van halvány sejtésünk arról, hogy mit is láthattak a Comic-Conon résztvevő szerencsések. A levetített rövid videóban Wonder Woman egy tipikus '80-as évekbeli plázában küzd meg pár fegyveres fickóval, azonban mielőtt még puszta kézzel összezúzná a gengszterek fegyvereit, még gyorsan biztonságba helyezi azt a kislányt, aki bevásárlóközpontban bámészkodik és túl közel kerül a csetepatéhoz. 

Remélhetőleg hamarosan mi is megnézhetünk majd valamiféle trailert, de erre azért egyhamar nem érdemes számítani, hiszen csupán három hete kezdték el a Wonder Woman 1984 forgatását. A film bemutatóját 2019 novemberére tervezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)