Hirdetés

Wonder Woman 1984 - szokványosnak cseppet sem mondható az első poszter

|

Az első hivatalos reklámanyagon Wonder Woman új páncélját is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

Még egy jó év hátra van addig, hogy a Wonder Woman 1984 a mozikba kerüljön, de hogy addig se feledkezzenek meg róla a rajongók, Patty Jenkins kirakta a film első poszterét Twitterre. A látványos, '80-as évek témájában készült képen Gal Gadot már az új páncéljában pózol.

Hirdetés

Valaki szóvá tehette a Warner Bros. kollégái közül, hogy a Wonder Woman középső fele mennyire színtelen volt. Legalábbis én erre merek következtetni a lenti szivárványorgiából:

Viccet félretéve, ez egy olyan poszternek tűnik, amit mindenféle bűntudat nélkül ragasztanék fel a falra. Ha a film fele annyira lesz színes és szórakoztató, mint a fenti kép, akkor már rendben leszünk.

A Wonder Woman 1984 a jelenlegi tervek szerint 2020 júniusának elején kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)