Hirdetés

Látványos pillanatokkal jött az első magyar feliratos Wonder Woman 1984 előzetes

|

Fél év múlva ismét láthatjuk Gal Gadotot, amint lasszóval csapkod és verekszik.

Hirdetés

A jobb DC képregényfilmek közé tartozik a 2017-es Wonder Woman, mely feledtette velünk a gyenge Batman v Supermant és a még gyengébb Suicide Squadot, és reményt adott arra, hogy a DC ha lassan is, de filmek terén is felzárkózhat a Marvel mellé. Aztán jött a Justice League meg az Aquaman, és megint szomorúak lettünk.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 ismét jó lehet. A rendezést újra Patty Jenkins intézi, és Gal Gadot is visszatér a főszerepben. A cselekmény szerint Diana a hidegháború idejében konfliktusba kerül a szovjetekkel, illetve a Kristen Wiig által alakított Gepárddal (Cheetah), aki korábban régészként tevékenykedett, de egy rituálé során megszállta egy ősi nép szelleme. A Comic Con Experience - São Paulo nevezetű brazil rendezvényen hosszas felvezetés előzte meg az új trailer levetítését (mindezt a Twitteren közvetítették élőben), itt pedig nem győzték elégszer hangsúlyozni azt, hogy a '80-as éveket nem csak a díszletekkel akarták megidézni, hanem a forgatás technikájával is. Ennék érdekében pedig a megszokott CGI megoldásokat a lehető legtöbb esetben profi kaszkadőrök munkájára cserélték.

Bökjetek rá vadul a nagy Play gombra, ennyi választ már csak el benneteket a trailertől. Természetesen ezt az előzetest is magyar felirattal nézhetitek meg nálunk. 

Érkezett négy új poszter is, rajtuk a főbb szereplőkkel.

Gal Gadot ezúttal már nem csak főszereplője, hanem producere is az új mozinak. A film 2020. június 4-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)