Hirdetés

Wonder Woman 1984 - forgatási videók szivárogtak ki

|

A felvételeken a film főgonoszát is láthatjuk, sajnos egyelőre csupán emberi alakban.

Hirdetés

Mikor megláttam a híreket arról, hogy a Wonder Woman 1984 (vagyis a második Wonder Woman mozi) fogatási felvételei kikerültek az internetre és Cheetah is látható rajtuk akció közben, természetesen én is egyből abban reménykedtem, hogy meglátjuk végre, hogyan adaptálja a DC filmes univerzuma a félig ember, félig gepárd gonosztevőt. 

Hirdetés

Sajnos azonban az alábbi videón csak emberi formában láthatjuk még a karaktert, akit Kristen Wiig alakít majd a filmben. Mondjuk azért így is szép az az ugrás, amit a hölgy leművel, simán indulnia kellene az olimpián is. 

Egy másik felvételen pedig maga a címszereplő mutatja meg, az ugráshoz hasonlóan a közlekedés is sokkal könnyebb, ha szépen fel van karabínerezve az ember. Egyébként szerintetek mit csinál egészen pontosan Gal Gadot ebben a jelenetben? Lehet, hogy Wonder Woman legendás láthatatlan repülőgépének egyik transzformációját, egy láthatatlan motort vezet? 

A Wonder Woman 1984 majd csak 2019 novemberében kerül a mozikba, szóval még odébb van a premier.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)