Hirdetés

Gal Gadot új Wonder Woman 1984 fotókon tündököl

|

Az Empire magazin legfrissebb számában egy interjú készült a Diana Prince-t alakító színésznővel, és ezzel együtt néhány új képet is kaptunk az új Wonder Womanhez.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984-ben egy teljesen más Dianát láthatunk majd Gal Gadot elmondása szerint. A színésznő adott egy interjút az Empire magazinnak, amiben elmesélte, hogyan is lesz más az 1984, mint az első kaland. Mondjuk túl sok magyarázásra azért nem volt szükség, hiszen a lent látható fotók magukért beszélnek. Egy sokkal magabiztosabb hősnőt kapunk.

Hirdetés

Gal Gadot elmondta, hogy az első filmben Diana egy olyan világba csöppent, amit egyáltalán nem ismert, ez pedig látszott a viselkedésén és döntésein. Most, az 1984-ben már egy sokat látott karaktert kapunk, aki teljesen otthon érzi magát a halandók között, ráadásul a régi szerelme is visszatér, ami egy régi sebet gyógyíthat be lelkében.

Az Empire legfrissebb száma április 16-án jelenik meg, a Wonder Woman 1984 pedig az új menetrend szerit augusztus 13-án kerül a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)