Hirdetés

Magyar szinkronnal is imádjuk a Wonder Woman 1984 első előzetesét

|

A New Order remek dala, a Blue Monday teszi tökéletessé a trailert, ezen pont nem változtat semmit a magyar szinkron.

Hirdetés

A DC filmes univerzumnak vannak erényei és hibái, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy Gal Gadot tökéletes választás volt Wonder Woman szerepére. A szuperhősnő első mozija remekül teljesített a kritikusok előtt és a kasszáknál is, így cseppet sem meglepő, hogy a stúdió berendelte a folytatást, amit jövő nyáron már meg is nézhetünk.

Hirdetés

Nemrég megkaptuk a beszédes címet kapó Wonder Woman 1984 első előzetesét, ezt a trailert pedig immár magyar szinkronnal felvértezve is megnézhetitek. Egyértelmű, hogy az új mozi masszívan a nosztalgiafaktorra épít, csak úgy süt a '80-as évek hangulata minden egyes képkockájáról. A Wonder Woman 1984-ben a címszereplőnek Max Lorddal (Pedro Pascal) és Gepárddal (Kristen Wiig) gyűlik meg a baja. 

A jelenlegi tervek szerint 2020. június 4-én fog megérkezni a Wonder Woman 1984 a hazai mozikba. Ti beültök majd rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)