Hirdetés

A Wonder Woman 1984 mozis bemutató helyett egyből digitális premiert kaphat?

|

Kósza hírek szerint a Warner Bros. fejesei jelenleg is erősen fontolgatják ezt az alternatívát, mivel nem bíznak abban, hogy júniusra rendeződik a mozik helyzete.

Hirdetés

Egyelőre még hivatalosan továbbra is tartja a Warner Bros. a Wonder Woman 1984 júniusi premierdátumát, de a legújabb pletykák szerint valójában már nem igazán bíznak abban, hogy sikerülhet az eredeti tervek szerint bemutatni Patty Jenkins filmjét. A Gal Gadot főszereplésével készült új Wonder Woman könnyen lehet, hogy arra a sorsra jut, mint mostanában egyre több premierfilm

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint ugyanis a Warner Pictures Group elnöke, Toby Emmerich bedobta ötletként a streaming platformokon való debütálást is, vagyis nem küldenék moziba az új DC filmet, hanem egyből elérhetővé tennék a legnépszerűbb Video on Demand felületeken. A Universal 19 dollárért ad 48 órás "kölcsönzési időre" így friss filmeket, valószínűleg hasonló árazásra számíthatunk a Wonder Woman 1984 esetében is. A stúdiók azért is lehetnek ennyire óvatosak, mert ha lecseng a járvány, jó eséllyel akkor sem a moziba járás lesz az emberek első gondolata, így mész hosszú hónapokig elnyúlhat a mostani pangás. 

Egyelőre még felbecsülni sem lehet, hogy a koronavírusjárvány miatt fellépett filmipari káosz milyen következményekkel jár, de ha a stúdióknak bejön a Video on Demand-rendszer, az alapjaiban formálhatja át a mozifilmek terjesztését, ezzel pedig a nagy multiplexek mellett a filmforgalmazók helyzete is teljesen megváltozna. 

Fontos azonban kiemelni, hogy semmilyen forrás sem erősítette meg a The Wrap értesüléseit, sőt a Warner belföldi forgalmazásért felelős igazgatója, Jeff Goldstein kifejezetten cáfolta a hírt, és azt mondta, a Wonder Woman 1984 bizony mozikba fog kerülni. A The Wrap viszont saját forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a streaming bemutató kérdése teljesen zártkörű megvitatás alatt áll a Warner legfelsőbb köreiben, ebbe még a film rendezőjét, Patty Jenkinst, és producerét, Charles Rovent sem vonták be a megbeszélésekbe. 

Legkésőbb júniusban kiderül, hogy mindebből mi az igazság. Ti örülnétek, vagy bánkódnátok, ha mozi helyett otthon kellene megnézni a Wonder Woman 1984-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)