Hirdetés

Wonder Woman 1984 - fontos részletek derülhettek ki a filmről

|

Elméletileg kiszivárgott, hogy miről szól majd a Wonder Woman folytatása, és egy kulcsszereplőről is megtudhattunk egy-két dolgot.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint jövőre debütálhat a mozikban a Wonder Woman 1984, amiben visszatér a Gal Gadot által megformált hősnő, és ezúttal Cheetah-val fogja összemérni az erejét. Eddig nagyon keveset tudtunk a film cselekményéről, de most talán fény derült jó pár fontos információra. Potenciális spoilerek következnek, úgyhogy csak akkor olvassatok tovább, ha nem zavar, hogy esetlegesen lelőjük a film néhány fordulatát.

Hirdetés

Napvilágot látott néhány részlet, amelyeket egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni, viszont elég hihetőnek tűnnek. Azt tudjuk, hogy a film a hidegháború idején játszódik, de az már új infó, hogy elméletileg Diana Prince, vagyis Wonder Woman kémként vesz részt benne, és az a dolga, hogy levadássza az egyik orosz kollégáját. Ráadásul már nem titok Diana alteregója, pedig a film jóval a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala előtt játszódik, amiben még titkolnia kellett, kicsoda is ő valójában.

A pletykák szerint Pedro Pascal alakítja majd Maxwell Lordot, aki a képregényekkel ellentétben ezúttal nem manipulálni fogja az embereket, hanem kívánságokat teljesít, mint egy dzsinn. Persze meg is kéri majd az árát. Lord egyébként fontos szerepet játszik majd a sztoriban, ugyanis teljesíteni fogja Barbara Minerva kérését, akiből így Cheetah lesz, de az állatias énje túlságosan eluralkodik felette, szóval elég hamar a gonosztevők táborát fogja erősíteni a karakter. Sőt, elméletileg szintén Lordnak köszönhetően még az első részben megismert pilóta, Steve Trevor is visszatér az élők sorába, tehát elég érdekes kalandokra van kilátás.

A készítők részéről egyelőre nem érkezett még megerősítés, szóval tényleg ne vegyétek készpénznek a fenti infókat. Ti elégedettek lennétek egy ilyen sztorival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)