Hirdetés

Wonder Woman 2 - már meg is van, ki játszhatja el a főgonoszt?

|

Első hallásra meglepőnek tűnik a döntés, de van benne ráció.

Hirdetés

Csak pár napja kaptak szárnyra azok a pletykák, amelyek szerint Gepárd (angolul Cheetah) lehet majd Csodanő ellenfele a Wonder Woman 2-ben. A legfrissebb hírek szerint azonban már azt is tudni lehet, a stúdió kit szemelt ki a szerepre.

Hirdetés

Korábban arról lehetett hallani, hogy Emma Stone-nak ajánlották fel a szerepet, aki köszönte szépen, de nem kért a dologból. Nos, nem tudjuk, ebből ténylegesen mennyi igaz, de most azt csiripelik a madarak, hogy a stúdió Kristen Wiiggel folytat épp tárgyalásokat. Wiig neve kapcsán első körben vígjátékok jutnak eszünkbe, de azért komolyabb filmekben is megmutatta már képességeit - elég csak az Anyám!-ra gondolni. Ha minden igaz tehát, akkor 2019-ben őt láthatjuk majd félig ember, félig gepárd lénnyé változni a második Wonder Woman filmben.

A Wonder Woman 2 2019. november elsején kerül majd az amerikai mozikba. Ti örülnétek, ha tényleg Kristen Wiig lenne majd a főgonosz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)