Hirdetés

Wonder Woman 2 - megerősítették, hogy melyik évtizedben játszódik majd

|

Ahogy azt sejteni lehetett, a második Wonder Woman mozi során sem napjainkban üldözi a rosszfiúkat Gal Gadot.

Hirdetés

Már tavaly nyáron felreppentek a pletykák, amelyek szerint az első világháborús Wonder Woman után a folytatás is a múltban játszódik, egészen konkrétan az 1980-as években folyik majd a cselekmény. Nos, a találgatásnak végre vége, megkaptuk a hivatalos megerősítést.

Hirdetés

A Las Vegasban zajló CinemaCon rendezvényen jelentette be ugyanis Patty Jenkins rendezőnő, hogy valóban sokak egyik kedvenc évtizedében, a '80-as években találkozhatunk újra Wonder Womannel. Hidegháborús hangulatra számíthatunk tehát, azt pedig már szintén tudjuk, hogy a főgonosz Cheetah lesz, akik Kristen Wiig alakít. Ugyancsak kiderült már, hogy Pedro Pascal is felbukkan a Wonder Woman 2-ben, de az ő szerepét még nem ismerjük. 

A Wonder Woman 2 premierje 2019 novemberében esedékes a jelenlegi tervek szerint. Ti várjátok már, hogy Gal Gadot újra megpörgesse a varázslasszóját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)