Hirdetés

Elkészülhet a Wonder Woman 2, de előtte még a Batgirl jön

|

Bár még meg sem jelent, úgy tűnik, hogy a Warner Bros. annyira elégedett a Wonder Womannel, hogy áldásukat adhatják a folytatásra is. De előtte van még egy másik projekt.

Hirdetés

Igencsak ráfér a DC filmes univerzumára, hogy gatyába rázzák, hiszen sem a Batman Superman ellen, sem a Suicide Squad nem hozta az elvárt szintet. No de majd az Igazság Ligája egyik alappillére, Wonder Woman megmutatja, hogy mire képes önállóan! 

Hirdetés

A korai vetítések kedvező képet festenek a film minőségéről és általánosságban véve is vevő a közönség az amazon akciózására (elvégre Batmanen kívül sokan őt tartják a Batman Superman ellen egyik nagy pozitívumának), így ha minden jól megy, akkor végre összejöhet a Warner Bros. számára a pozitív kritikai támogatással kísért kasszarobbantás. A kiadó pedig úgy tűnik, hogy biztos a Wonder Woman sikerében, ugyanis a Batman-News.com szerkesztőjének Twitterüzenete szerint a film kínai vörösszőnyeges premierjén Zack Snyder rendező/producer állítólag megerősítette, hogy tervben van a folytatás, míg felesége, a szintén producerként tevékenykedő Deborah Snyder elárulta, hogy előtte még a Batgirl jön (amely a New 52 képregényekből meríthet és Joss Whedon rendezheti): 

Noha a Wonder Womant rendező Patty Jenkins már pedzegette, hogy vannak ötletei a következő részhez, a DC Films elnöke, Geoff Johns nem erősítette meg a folytatás tervét, így ne örüljünk előre, várjuk meg a bevételi adatokat és a hivatalos közleményt.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)