Hirdetés

Wonder Woman 2 - eldőlt, hogy ki alakítja a főgonoszt

|

A film rendezője Twitteren tette közzé a nagy hírt.

Hirdetés

Nemrégiben egészen konkrét pletykákat olvashattunk arról, hogy ki lesz majd Wonder Woman ellenfele a hősnő második önálló kalandjában, most pedig Patty Jenkins végre hivatalosan is megerősítette a híreszteléseket. 

Hirdetés

A rendezőnő a Twitteren jelentette be, hogy valóban Kristen Wiiget láthatjuk majd Cheetah (magyarul Gepárd) szerepében. Ideje is volt már végre tisztázni a dolgokat, elvégre hamarosan, egészen pontosan idén májusban el is kezdődik a forgatás az Egyesült Királyságban. 

A Wonder Woman 2 premierjét 2019. november 1-re lőtték be az Egyesült Államokban. Gal Gadot mellett mostantól Kristen Wiig neve is biztos helyet kapott a stáblistán, a többi szereplő bejelentésére még várnunk kell. 

Ti örültök, hogy tényleg Kristen Wiig lesz majd Cheetah?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)