Hirdetés

Wonder Woman 2 - a Trónok harca egyik szereplője is csatlakozott

|

A Trónok harca, a Narcos és a Kingsman: Az aranykör sztárja is fel fog bukkanni a Wonder Woman folytatásában.

Hirdetés

Meglehetősen kevés információval rendelkezünk eddig a Wonder Woman 2 sztorijáról, de annyit már biztosan tudunk, hogy Cheetah lesz a főgonosz, akit Kristen Wiig fog eljátszani. Rajta kívül csak a főszereplő Gal Gadot jelenléte biztos a filmben, így kíváncsian várjuk a Warner Bros. castinggal kapcsolatos bejelentéseit. Az első ilyen - bár még nem hivatalos - részlet már meg is érkezett. 

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a Trónok harca és a Narcos sorozatokban, valamint a tavalyi Kingsman: Az Aranykör filmben is felbukkanó Pedro Pascal csatlakozott a Wonder Woman 2 stábjához, ám egyelőre fogalmuk sincs róla, hogy kit fog alakítani a karizmatikus színész. 

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Pascal és a Wonder Woman folytatását rendező Petty Jenkins együtt dolgoznak, ugyanis korábban már közösen készítették el a 2015-ös, Exposed nevű TV filmet is. Ha minden jól megy, akkor a Wonder Woman 2-t már idén ősszel elkezdik forgatni és 2019. november 1-én a mozikba is kerülhet. Ti örültök Pascal csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)