Hirdetés

Wonder Woman 2 - az új plakát elárulta, pontosan melyik évben játszódik a film

|

Érkezett egy promóciós kép a készülő filmhez, ami elég egyszerű dizájnt kapott, de elképzelhető, hogy fontos mögöttes tartalma van.

Hirdetés

Az első Wonder Woman mind a nézőknek, mind pedig a kritikusoknak bejött, így nem túl meglepő, hogy érkezik majd a folytatás. Azt eddig is tudtuk, hogy nagyjából mikor játszódik majd a következő film, de most úgy tűnik, pontos évszámot is kaptunk.

Hirdetés

A DC egyik írója, Geoff Johns mutatta meg a nagyközönségnek az alábbi képet, amelyen két nagy W mellett a 84-es szám virít. Ebből pedig nem nehéz kitalálni, hogy a Wonder Woman 2 jó eséllyel 1984-ben játszódik majd, tehát nagyon úgy tűnik, hogy Gal Gadot karaktere ismét a múltban fog kalandozni.

A Wonder Woman 2 2019. november 1-én érkezik meg az amerikai mozikba, a magyar premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert. Ti várjátok már a filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)