Hirdetés

Újabb mérföldkövet ért el a Wonder Woman mozi

|

A jegyeladások alapján úgy tűnik, Amerikában és világszerte is még mindig sokan kíváncsiak a Csodanőre.

Hirdetés

Reméljük a Wonder Woman sikere jó irányba tereli a DC Comics filmes univerzumát. A remek kritikák mellett a pénztárnál is jól teljesítő film most egy újabb határt lépett át, amivel sikerült megelőzne egy másik DC film bevételeit is.

Az előző hétvége során a Wonder Woman vetítések nagyjából 1,1 millió dolláros bevételt hoztak az Egyesült Államokban, ami így meghaladja a 404 millió dolláros összbevételt. Ha ezt összeadjuk a világ más területeiről származó jegyeladásokkal láthatjuk, hogy a Csodanő átlépte a 800 milliós határt. Az előző két DC film, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és az Öngyilkos osztag hasonló bevételt ért el, előbbi 873 millió dollárt termelt, utóbbi pedig 745 milliót. 

Az idei évben eddig öt film kaszált többet világszerte, mint a Wonder Woman: A galaxis őrzői vol. 2. (862 millió dollár), a Gru 3 (948 millió dollár), a Halálos iramban 8 (1,23 milliárd dollár) és a Szépség és a szörnyeteg (1,26 milliárd dollár).

Bár nem valószínű, hogy a DC legújabb filmje előrébb kerül a listán, így is hatalmas teljesítményt ért el. Reméljük a következő Wonder Woman film még nagyobb durranás lesz, tényleg ráfér a siker erre az univerzumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)