Hirdetés

Napi büntetés: Conan O'Brien és Wonder Woman kiképzése

|

Nincs igazi filmes vagy videojátékos promóciós kampány Conan O'Brien nélkül, természetesen most is kitett magáért a komikus, hogy méltó párja legyen Gal Gadotnak. Szerintetek hogy ment neki?

Hirdetés

Wonder Woman szerepére Gadot hat hónapig keményen edzett. Conan O'Brien most pár perc alatt próbálta meg bebizonyítani, hogy ő is simán lehet szuperhős. Hatalmas spoilert talán nem durrantok el azzal, ha le merem írni: nem, nem lehet az.

Kevéske angol tudással is tökéletesen élvezetes az alábbi videó, szóval minden Gal Gadot és Conan O'Brien rajongónak melegen ajánlom fogyasztásra.

Ahogy egyébként a filmet is, ami 65 milliót kaszált be az amerikai nyitóhétvégén (ezzel egyébként jócskán elmaradt a Suicide Squad 133 milliós, és a Batman v Superman 166 milliós indulásához képest, de nyilván egy sokkal kevésbé ismert és hypeolt karakterről van szó). A kritikusok pedig egyelőre szeretik, meglátjuk majd a mozikban, mit tud a csodálatos Gadot. Ja, és ti is megláthatjátok velünk, mert a Puliwood Wonder Woman mozijegyet kínál a legnagyobb rajongóknak. Akkor majd ott találkozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)