Hirdetés

Ízelítőt kapott a Wonder Woman film

|

A Warner Bros. egy rövid kedvcsinálóval emlékeztet minket rá, hogy készül Wonder Woman önálló filmje is.

Hirdetés

Nem a Suicide Squad trailer volt az egyetlen, amit a The CW speciális műsorában bemutattak, ugyanis érkezett egy videó is az önálló Wonder Woman filmből, amelyben Gal Gadot karaktere megkapja a neki kijáró figyelmet, méghozzá Patty Jenkins (A rém) tolmácsolásában. 

A Wonder Woman mozit novemberben kezdték csak el forgatni, de egyáltalán nincsenek elkésve, hiszen 2017. június 23-án jelenik meg az eredetfilm. Magát a karaktert viszont már jóval előbb, idén márciusban láthatjuk a vásznon, ugyanis ott lesz Batman és Superman oldalán a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában. Az alábbi videó túl sok végleges jelenetet még nem tud felmutatni, viszont általa láthatjuk a címszereplőt akció közben és egy kicsit arra is rávilágít, hogy Wonder Woman miért hagyta ott Themyscira rejtett szigetét: 

Még mindig rengeteg kérdőjel van a Wonder Woman filmmel kapcsolatban, de az már legalább nemrég kiderült, hogy az I. világháborúban is megfordul majd hősnőnk és hogy édesanyját, az amazonok királynőjét, Hippolytát Connie Nielsen alakítja. A stábban egyébként ott van még Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston és David Thewlis is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)