Hirdetés

Wonder Woman is lehetett volna, de nem érdekelte

|

Evangeline Lillyt nem hozta lázba Joss Whedon.

Hirdetés

Az idén a mozikba kerülő A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik főszereplője, Evangeline Lilly nemrég Josh Horowitz Happy, Sad, Confused című podcastjának vendégeként árulta el, hogy, ha úgy alakult volna, most nem az izraeli Gal Gadot lenne korunk Wonder Womanje, hanem ő - írja a CBR.com.

A többek között a Lostban, illetve A Hobbit-filmekben is szereplő Lilly a beszélgetés során elmondta, hogy annak idején találkozott Joss Whedonnel, aki a 2017-es Wonder Woman film előtt egy saját változatot rendezett volna Diana Prince történetéből, még azelőtt, hogy 2017-ben elkészült volna a Gal Gadot főszereplésével forgatott változat.

Hirdetés

Whedon pedig Evangeline Lillynek ajánlotta fel a címszerepet, őt azonban egyáltalán nem érdekelte a lehetőség, ezt pedig már ott és akkor is jelezte a rendezőnek. A színész szerint egyszerűen nem találták a hangot a Whedonnel, valahogy "semmi sem klappolt" a beszélgetés során.

Lilly úgy érezte, akkor még túl fiatal volt ahhoz, hogy udvariaskodjon Whedonnal és nem gondolta, hogy lelkesedést kellene mímelnie a szereppel kapcsolatban. Whedon azonban hamar vette a lapot és nem erőltette a kérdést.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Evangeline Lilly egyébként pár napja a Deadline-nak nyilatkozva azt is elárulta, hogy utálja látni saját magát a Lost epizódjaiban, mivel szerinte az akkori színészi játéka még sok kívánnivalót hagyott maga után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)