Hirdetés

Wonder Woman - az első kritikák is dicsérik a filmet

|

A korábbi rövid visszajelzések után megérkeztek a külföldi értékelések, melyek alapján úgy tűnik, végre tényleg kapunk egy jó DC-mozit.

Hirdetés

Míg a Marvel töretlenül menetel és ontja magából a filmeket, a DC filmes univerzuma lassan akar beindulni. A Batman Superman ellen és a Suicide Squad is bukott, a Wonder Womantől vártuk a megváltást - ami úgy tűnik, eljött.

Míg a fenti két film 40 pont körüli átlaggal áll a Metacriticen, a Wonder Woman 16 értékelés után 79 ponttal nyitott. Sokan dicsérték Gal Gadot játékát, azt, hogy a film mert újítani, változatos, humoros, elgondolkodtató. Két oldal, a The Playlist és a The Guardian negatívan nyilatkozott róla: míg előbbi szerint hiába ez a legjobb DCEU-ba tartozó film, ez nem ér sokat, utóbbi a történetet követhetetlennek találta, és a különleges effektekbe is bele talált kötni. 

A Wonder Woman június 1-jétől látható a hazai mozikban. Hamarosan a mi kritikánk is érkezik, nagyon izgatottak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)