Hirdetés

Wonder Woman - elhalasztották az angliai premiert

|

Mint ahogy az a trailerekből leszűrhető, a Wonder Woman tömve lesz robbanásokkal és Angliában játszódik a nagy része, így a manchesteri robbantás áldozataira figyelemmel a Warner Bros. eltolta a film ottani premierjét.

Hirdetés

Tegnap a Bandai Namco jelentette be, hogy elcsúsztatja a Get Even című videojátékának megjelenését kegyeleti okokból, de a Warner Bros. is jelesre vizsgázott emberségből. 

Miután a napokban egy manchesteri aréna előtt, az Ariana Grande koncerten egy öngyilkos merénylő pokolgépet élesített rengetegen vesztették életüket a robbanásban. A részben Angliában (azon belül is Londonban) játszódó Wonder Woman film is operál ilyen effektekkel, ezért Hanna Flint újságíró szerint a Warner Bros. úgy döntött, hogy némileg változtat a produkciós menetrendjén, beleértve a harcias amazon egyesült királyságbeli premierdátumának elhalasztását is, hogy így tisztelegjen az érintett emberek és családok előtt. 

Szép gesztus ez a kiadótól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)