Hirdetés

Wonder Woman - nem lesz plusz jelenet a stáblista után

|

A Wonder Woman készítői nem dobnak be egy extra jelenetet a film végére, hogy összekössék a filmet a DC univerzumának többi részével.

Hirdetés

A jövő héten itthon is bemutatkozik a mozikban a Wonder Woman, viszont ha elmentek (és a kritikusok véleménye alapján mindenképp érdemes), akkor nem kell majd végigülni a stáblistát.

Ezt nemrég a film producere erősítette meg az egyik amerikai sajtóvetítés után.

"Nem mondom, hogy sosem csinálunk már ilyet... volt egy ugye a Suicide Squad után is. De nem szeretném, ha kötelezőnek éreznénk valaminek az elkészítését, mert a múltban nem nagyon volt ilyenünk"

- mondta Charles Roven.

Persze a Suicide Squad végén sokkal indokoltabb is volt az extra jelenet, hiszen Amanda Walleren keresztül két, korábban egymáshoz alig fűződő szálat kötött össze, és Az Igazság Ligáját is beharangozták a készítők. Így ezúttal talán nem annyira fog hiányozni az az extra jelenet, öt pedig végképp nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)