Hirdetés

Wonder Woman - az utolsó előzetesben a gyermek Diana is feltűnik

|

A Warner Bros. közzétette a Wonder Woman film legújabb előzetesét, ami cseppet sem marad el a korábbi kedvcsináló videóktól.

Hirdetés

Az MTV Movie and TV Awards gálán levetítették a hamarosan mozikba kerülő Wonder Woman elméletileg utolsó előzetesét. A rendezvény több szempontból is megújult, de azért minket talán mégis az új trailer izgat a legjobban.

Hirdetés

A díjátadó nevéhez például idén először csapták oda a televíziót is, valamint a díjak terén is történt némi változás és a legjobb színész, illetve színésznő elismerése mellett megjelentek a nemtől független jelölések is. A műsor során bepillanthattunk egy rövid ideig a Stephen King-féle IT remake-jébe, az ötödik Transformers moziba, és a Spider-Man: Homecomingba is.

Nem húzom tovább az időtöket, mutatom a legújabb Wonder Woman előzetest.

A Wonder Woman 2017. június elsején érkezik meg a magyar mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)