Hirdetés

Wonder Woman - akciódús és dögös az első trailer

|

A Warner Bros. Pictures a Comic-Con 2016-os paneljét rögtön egy Wonder Woman előzetessel indította és ennél nem is tehette volna szebbé a szombat esténket. Ez bizony moziban nézős lesz!

Hirdetés

Reménykedtünk benne, hogy a Warner Bros. visz magával valami látnivalót a Wonder Woman filmből, elvégre a Batman Superman ellenben kellemesen csalódtunk Gal Gadot harcos amazonjában, így alig vártuk, hogy belenézhessünk az önálló kalandjába. 

A rajongók legnagyobb örömére a kiadó nem egy ízelítővel, hanem egy teljes trailerrel nyitotta a műsort. Az első Wonder Woman előzetesben pedig minden van, ami miatt érdemes lesz jegyet váltani Patty Jenkins rendezésére: I. világháború, Chris Pine, lassítások, pörgős zene, nagybetűs hangulat és egy dögös címszereplőnő, aki kegyetlenül odacsap, ha kell. Márpedig láthatóan sűrűn kelleni fog. 

Gadot-on és Pine-on kívül feltűnik még Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston és Lucy Davis is. Producerként Zack Snyder és felesége, Deborah, valamint Geoff Johns és Charlies Roven támogatják a filmet. Wonder Woman 2017. június másodikán tér vissza a vászonra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)