Hirdetés

A DC bemutatta Wonder Woman új ellenfelét

|

A DC képregényes univerzum egyik központi karakterének hamarosan egy új gonosztevővel kell szembenéznie.

Hirdetés

Néhány kivételtől eltekintve elég döcögősen halad a DC filmes univerzuma, viszont ezzel ellentétben a képregényekben egymást váltják az izgalmas események. Nemrég például bemutatkozott egy vadonatúj szereplő, aki elég hamar be is állt a gonoszok közé.

Hirdetés

Megjelent a Wonder Woman Annual #3, amiben megismerhettünk egy új karaktert, Helen Pault, akit még kislány korában mentett meg terroristáktól az A.R.G.U.S., illetve Wonder Woman. A lány szülei meghaltak az akció során, ezért a szervezet két visszavonult tagja fogadta örökbe őt, de Diana Prince is figyelt rá. Felnőve pedig Helen is az alakulat ügynökévé vált.

Azonban később Leviathan elmondta neki az igazságot, miszerint a szülei valójában a Sons of Liberty nevű terroristacsoport tagjai voltak, a lány pedig a Gudra nevű valkűr egyik leszármazottja, és ezért ragadta el családjától és tartotta figyelemmel őt Wonder Woman. Ezt követően a szupergonosz elárulta, hogy Helen Paul valódi neve Paula van Gunther. A sztori végére pedig az olvasók meg is ismerhették Helen új nevét: Warmaster.

Nem tudjuk még, mit hoz a történet folytatása, de jó esély van rá, hogy egy ponton összecsap majd egymással Wonder Woman és Warmaster. Nektek hogy tetszik a karakter eredettörténete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)