Hirdetés

Woody Harrelson és Naomie Harris tűnik fel a Venom 2 törölt jelenetében

|

A digitális kiadás megjelenésével szivárogni kezdtek az extrák is.

Hirdetés

Az októberben debütált Venom 2. - Vérontó ugyan nem nyűgözte le a kritikusokat (köztük Csirkét és Zsombort sem), de a pénztáraknál egész jól teljesített, így bizonyára sokan várják a film lemezes és digitális megjelenését is.

Az előbbire december 14-éig várni kell, az utóbbi viszont már elérhető, a Sony pedig most kisebb extrákkal igyekszik meghozni a kedvet a vásárláshoz. Így jutott az amerikai IGN birtokába az a kivágott jelenet is, amelyben Woody Harrelson és Naomie Harris kap némi plusz játékidőt.

Hirdetés

A közel másfél perces részletben a Harrelson alakította Cletus Kasady és szerelme, a Naomie Harris által játszott Shriek tervezgetik a bosszújukat, amikor a kezdetleges, befejezetlen animációval megelevenedő Carnage, vagyis Vérontó kiokosítja őket a tervéről: egy felsőbbrendű, ember-szimbióta faj létrehozásáról.

A rövidke jelenet persze nem ad hozzá sokat a filmhez, de valamelyest legalább megmagyarázza a Vérontó motivációját, ha már a mozikba került vágás nem kifejezetten jeleskedett a karakterek hátterének felvázolásában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akinek viszont még ez sem elég a Vérontóból, az a Sony Pictures YouTube-csatornáján egy további extrát is talál a karakter technikai hátteréről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)