Hirdetés

Woody Harrelson nagyon szeretne egy Zombieland 3-at

|

A színész ugyan most a marveles projektjével van elfoglalva, de nagyon szívesen menne vissza élőholtakra lőni a haverjaival.

Hirdetés

A 2009-es Zombieland ugyan nem váltotta meg a világot, de egy nagyon szórakoztató körítésben tálalta a poszt-apokaliptikus kalandtúrák addigra megfáradt műfaját. Az első filmben megismert csapattal aztán a folytatásban találkozhattunk egy újabb mókára, de ez Woody Harrelsonnak láthatóan nem volt elég.

A filmsztár most éppen azzal van elfoglalva, hogy a Venom 2-t promotálja, de menet közben az újságírók hordái azért más projektekkel kapcsolatban is kikérdezték.

Hirdetés

A Zombieland kapcsán a Screen Rant Ash Crossanja érdeklődött, Harrelson pedig akkor sem lehetett volna lelkesebb, ha készült volna a válaszra:

"Semmit nem hallottam róla a kreatívoktól. Imádnám összehozni, mert imádom azokat a srácokat. Az egész csapat csak olyan... Egy csodálatos, elképesztő és vicces társaság. Szóval én nyitott vagyok rá. Ha bármit tudnál tenni az ügy érdekében Ash, azt megköszönném."

A hírek szerint Harrelson végigröhögte a forgatási munkákat, és a folytatáson is látszott, hogy mind Emma Stone, mind Jesse Eisenberg, mind Abigail Breslin élvezték az egészet. Reméljük még viszontláthatjuk a srácokat ebben az összeállításban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)