Hirdetés

Hivatalos: Woody Harrelson szerepel majd a Han Solo filmben

|

A film rendezői erősítették meg a pletykát, és ha valakik, hát ők biztosan tudják, hogy mi a helyzet.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt attól volt hangos az internet, hogy a Han Solo fiatalkorát feldolgozó, egyelőre cím nélküli Star Wars spin-offban állítólag Woody Harrelson a Zombieland és a Hunger Games sztárja alakítja majd az ifjú csempész mentorát.

Hogy pontosan milyen szerepben bukkan majd fel a filmben, az továbbra is kérdés,  de a film rendezői, Phil Lord és Christopher Miller egy nyilatkozatban erősítették meg, hogy ott van a stábban:

Megvan az az egyedülálló tehetsége, hogy a humoros és pátoszos karaktereket is képes megformáni, sokszor ugyanabban a szerepben. Emellett pingpongban is nagyon jó.

Ezzel Harrelson olyan sztárokhoz csatlakozott, mint Donald Glover vagy Emilia Clarke. Han Solo mentorának szerepére egyébként állítólag Christian Bale neve is szóba került.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)