Hirdetés

Nehéz szülés lesz a World War Z folytatása

|

Még lenne szufla a zombis univerzumban, legalábbis a Plan B feje szerint.

Hirdetés

Nem néz ki jól a World War Z film folytatásának ügye. Korábban az volt a terv, hogy Brad Pitt főszereplésével kapunk egy második részt, amit ezúttal David Fincher rendezett volna. Tavaly aztán a Paramount úgy döntött, hogy elég volt a szenvedésből, és köntörfalazás nélkül elkaszálta az egészet. Azóta síri csend uralkodik a franchise körül (leszámítva a Left 4 Dead hiányában veszettül népszerűvé vált lövöldét), ami most megtörni látszik.

Hirdetés

Jeremy Kleiner, a Plan B produkciós iroda feje (amely irodának egyébként Brad Pitt a társalapítója) fellőtt egy reménysugarat az égbe:

"Egy napon. Imádjuk Max Brooks könyvét. Imádjuk a világát. Nem érezzük úgy, mintha a World War Z univerzumának ennyi lett volna."

Az első (és eddig egyetlen) World War Z film 2013-ban debütált, és bár névlegesen és tematikájában Max Brooks azonos című regényére alapozott, a cselekmény és a történetmesélés stílusa erősen elkanyarodott az eredetitől. A produkciót egyébként rengeteg gyártásbeli probléma hátráltatta, és voltak pillanatok, amikor kétségessé vált, hogy egyáltalán be tudják-e fejezni. A Magyarországon forgatott jelenetek például kivétel nélkül a vágóasztalon végezték.

A folytatás kapcsán úgy tűnik hasonló, ha nem még rögösebb út vár azokra a filmesekre, akik megpróbálják tető alá hozni. Azért kicsit reméljük, hogy egyszer majd sikerül nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)