Hirdetés

A Paramount elkaszálta a World War Z folytatását

|

Sajnos úgy tűnik, hogy nem fog elkészülni a David Fincher által rendezett második rész.

Hirdetés

Korrekt zombis film lett a 2013-ban debütált World War Z, amiben Brad Pitt játszotta a főszerepet, és a tervek szerint egy folytatást is kapott volna a közeljövőben. Nemrég még elég biztató híreket kaptunk a film kapcsán, viszont most úgy tűnik, nem lesz semmi az egészből.

Hirdetés

A The Playlist számolt be arról, hogy a projektez közel álló források szerint a Paramount Pictures elkaszálta a második részt. Nem tudni, mi állhatott a döntés hátterében, de már korábban is voltak problémák a produkció, illetve annak költségvetése körül. Eredetileg nem is David Fincher rendezte volna a filmet, és a Paramount több olyan megjelenési időpontot is belengetett, amit végül nem igazán tudott tartani. Az is elképzelhető, hogy a stúdió inkább a készülő Mission Impossible filmekre fordítaná a pénzt a zombis kaland helyett, így pedig kérdéses, hogy kap-e valaha folytatást a World War Z.

Ti örültetek volna egy második résznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)