Hirdetés

Kezdődik a World War Z folytatás forgatása, kiderült a munkacím

|

A 2013-as zombis akciófilm folytatása nagyon nehezen jön össze, de most végre úgy néz ki, hogy minden készen áll a projekt tényleges elkészüléséhez.

Hirdetés

Több évnyi huzavona után végre tényleg úgy néz ki, hogy lesz folytatása a World War Z-nek. A Production Weekly jelentése szerint a forgatás márciusban indul Thaiföldön, Spanyolországban, Atlantában és Georgiában. A film jelenleg Maximillian munkacímen fut.

Hirdetés

Legutóbb októberben jött információ a projektről, akkor Dede Gardnertől.

"Júniusban kezdünk forgatni. Mit akartok még tudni? Brad Pitt lesz Jerry Lane. Igen, visszatér. David Fincher rendezi."

A forgatókönyv kapcsán Jeremy Kleiner nyilatkozott.

"Dennis Kelly felel érte, aki egy hihetetlen író olyan filmekkel a háta mögött, mint az Utópia vagy a Matilda. Még dolgozunk a forgatókönyvön, de már elképesztő munkát végzett vele. Szerintünk remek lesz."

Ezek szerint a projekt jó kezekben van, és az első rész sztárja, Brad Pitt is visszatér. Még messze van a premier, de drukkolunk, hogy jó legyen, nálunk sokan szerették az első részt, bár sokkal inkább a könyvet ajánlanánk nektek, mivel ez egy remekmű a maga stílusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)