Hirdetés

Hivatalos nevet kapott a DC filmes univerzuma

|

Eddig csak DC Extended Universe ként emlegettük a DC Comics filmes világát, de mostantól fogva már használhatunk helyette egy hivatalosabb elnevezést is.

Hirdetés

Warner Bros. hol máshol, mint a San Diego Comic-Conon jelentette be, hogy végre hivatalosan is elnevezi filmes univerzumát, amelyben eddig Az acélember, A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, a Wonder Woman és az Az Igazság Ligája kapott helyet (illetve hamarosan bővül az Aquamannel, a Shazam!-mal és a Wonder Woman 1984-gyel). 

Hirdetés

Az eddig használt DC Extended Universe elnevezés helyett tehát itt az ideje fejünkbe vésni a Worlds of DC-t, ugyanis mostantól fogva így kell majd emlegetni a filmes univerzumot. A Worlds of DC-vel párhuzamosan természetesen továbbra is fut majd a CW csatorna képregényes sorozatait tömörítő Arrowverse univerzum, illetve egy új filmes világ is debütálni fog, hiszen a DC saját streaming szolgáltatására érkezik majd a meglehetősen véres Titans, ami szintén egy teljesen különálló kánonban kap helyet. Mint ismeretes, a DC és a Warner Bros. azért a párszor kikacsint majd a Worlds of DC-ből, a Joaquin Phoenix-féle Joker film ugyanis nem ebben a kontinuitásba illeszkedik, hanem egy külön világban  helyezhető el.

Nektek mennyire jön be a Worlds of DC elnevezés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)