Hirdetés

Valószínűleg nem folytatódik az X-akták

|

És nem csak Gillian Anderson távozása miatt.

Hirdetés

A FOX 2016-ban visszahozta az X-aktákat egy rövid, hatrészes évad erejéig, amit egy nem sokkal hosszabb, tízrészes 11. szezon követett. A visszatérést nem fogadta mindenki örömmel.

Hirdetés

Eleinte nagy volt az érdeklődés, de a nézettség jelentősen visszaesett. A Scullyt játszó Gillian Anderson bejelentette, hogy maga mögött hagyja a karaktert, ami már eleve kérdőjelessé tette a sorozat sorsát, de most Gary Newman, a FOX hálózat ügyvezető igazgatója is elmondta, jelenleg nem terveznek folytatást. Anderson Twitteren reagált erre, hozzátette, hogy a nézők 77 százaléka pártolt el.

Persze még semmi nem dőlt el, évek múlva kaphat még egy esélyt az X-akták, de jobb lesz, ha kerestek addig valami más elfoglaltságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)