Hirdetés

A tévében folytatódhat az X-Men?

|

A 20th Century Fox annyira belejött az X-Men filmek gyártásába, hogy már egy tévésorozaton is gondolkodnak.

Hirdetés

Az X-Men: Az elsők sikere után a 20th Century Fox értelemszerűen azonnal lecsapott a folytatás lehetőségére, és ha csak az előzetesek alapján ítélkezünk, akkor is úgy tűnik, hogy a folytatás még magasabbra fogja tenni a lécet. Ha pedig az X-Emberek már meghódították a mozikat, akkor nyilván a sorozat lehet a következő nagy dobás. Igény persze lenne rá.

A stúdió a Marvel példájából okulva szeretné jobban kihasználni a rendelkezésére álló képregényes jogokat, és Simon Kinberg producer szerint a televízió sokkal alkalmasabb a képregények adaptálására, mint az egész estés film: 

"Még mindig próbáljunk kitalálni, hogy mi is a franchise jövője, de ha megnézed, hogy mit csinál most a Marvel az Agents of S.H.I.E.L.D-del, meg a készülő Daredevil sorozattal, akkor nagyon is logikus amit csinálnak. Hiszen egész egyszerűen nem lehet elég filmet forgatni ezeknek a karaktereknek, és a tévésorozatok formátuma sokkal jobban hasonlít a képregények stílusához, a rajongók mindkét esetben hétről hétre visszatérnek, hogy újra lássák a kedvenc karaktereiket valami más történetben."

Egyébként a stúdiónak abszolút lehetősége lenne belevágni egy ilyen nagyszabású projektbe, hiszen az X-Men jogokon kívül náluk van még a Fantastic Four, az X-Force, a Deadpool és a New Mutants képregények megfilmesítésének joga is, viszont ezek a szupererőkkel teli történetek felvetnek egy problémát: egy kicsit drága a gyártás. A filmekben látott profi speciális effektek milliókba kerülnek, ami nem fér bele egy tévéműsor költségvetésébe, de Kinberg szerint lassan elérhetővé válnak olyan új megoldások, amelyek segítségével egy széria sem maradna szégyenben. És persze jegyezzük meg, ha jó a sztori, a dramaturg, van feszültség és izgalom, és ennek oltárán kicsit engedni kell a látványvilágból, akkor talán senki sem sírná tele a párnáját. 

 

Ti mit gondoltok? Szívesen néznétek egy X-Men sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)