Hirdetés

X-Men: Apocalypse – az őszinte trailer fájni fog

|

Még az X-Men rajongók sem voltak teljesen elmosva a legutóbbi mozifilmtől, de az Honest Trailer készítői aztán végképp nem.

Hirdetés

A Bryan Singer rendezte X-Men mozi elég gyengére sikeredett, és a rajongók alig bírtak ébren maradni székeikben (ami lenyűgöző tekintve, hogy a Marvel univerzum egyik legerősebb rossz arca volt a fő gonosz).

Nem csak, hogy a Marvel filmek rajongói nem érezték jól magukat a teremből kijövet, de már abban is kételkednek, hogy a 20th Centary Fox valaha képes lesz egy a képregény szellemiségéhez hű anyagot összerakni. Az Honest Trailer készítőit például már felhagytak minden reménnyel.

Az őszinte bemutató a film legtöbb problémáját felveti, és legalább szórakoztató. Máris jobban élveztük, mint magát az apokalipszist.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)